Феновете на Рома в един глас скандират името на Тами Ейбрахам (ВИДЕО)


Феновете на Рома в един глас скандират името на Тами Ейбрахам (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1344 0

Рома смачка Лацио в столичното дерби на Рим с 3:0, а първият гол ще остане по-специален за нападателя на "вълците" Тами Ейбрахам. 

Малко след като английският стрелец се разписа във вратата на "орлите", привържениците на Рома с необуздана страст крещяха името на Тами Ейбрахам, пригласяни от диктора на стадиона.

Той се превърна в герой за своя отбор, след като отбеляза две от попаденията на тима. Освен това английският национал подобри рекорда на Батистута и Винченцо Монтела. Двамата държаха рекорда за най-много голове в дебютен сезон на Рома, като всеки от тях е реализирал по 21 гола. Ейбрахам може да се похвали, че се е разписал 23 пъти.

В социалните мрежи нападателят сподели видео, в което ултрасите на тима огласяват целия стадион със страстни възгласи по негов адрес. 24- годишният играч написа: "Невероятно". Рома  привлече Ейбрахам от тима на Челси за 40 млн.евро и подписа договор до 2026 година. В споразумението между двата клуба има клауза, че сините от Лондон могат да го откупят обратно срещу 80 млн.евро. А защо Моуриньо не остана доволен от феновете на "джалоросите"

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички