Жалкият Милан "достави" наградата "Златен Тапир" на Малдини


Жалкият Милан "достави" наградата "Златен Тапир" на Малдини
Снимка: Getty Images/Guliver

2493 0

Ужасяващата форма на Милан от началото на сезона продължи и в късния неделен двубой от Серия А срещу Фиорентина. "Росонерите" принудиха верните си тифози да изгледат един от най-слабите мачове на отбора по пътя към загубата с 1:3 от "виолетовите", а малко преди последния съдийски сигнал на "Сан Сиро" почти не бяха останали фенове. 

Благодарение на изявите на футболистите, спорният директор и легенда на тима Паоло Малдини беше принуден да приеме "наградата", връчвана в Италия на популярни личности, изтърпели някакъв вид унижение през изминалата седмица - Златен тапир. 

"Отборът е в ужасно състояние толкова години наред. Скоро не сме били на нивото, което сме показвали в миналото. Болезнено е за всеки, който обича Милан", коментира легендарният бранител, който се очаква скоро да уволни треньора на тима. 

След унизителната вечер феновете призоваха точно за такива действия и, въпреки че Марко Джампаоло все още е начело на тима, се появи легендарен кандидат за нов наставник на "росонерите" (подборности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички