Ювентус загуби Сами Кедира отново


Ювентус загуби Сами Кедира отново

1409 0

Полузащитникът на Ювентус Сами Кедира отново получи травма и твърде възможно да не вземе участие в двубоя със СПАЛ следващата седмица. 31-годишният футболист е с навехнат глезен след последната тренировка на "бианконерите". Само преди седмица той се завърна след шестседмично отсъствие поради контузия на коляното, като взе участие в последните 16 минути от мача с Милан.

Кедира се присъедини към хегемона в Италия през лятото на 2015 година със свободен трансфер от Реал Мадрид, като бе титуляр в повечето срещи на тима, след като в първия си сезон изигра 20 мача. Въпреки това, през новия сезон Кедира има пет мача като титуляр в Серия А и общо осем във всички турнири.

КОНТУЗИИТЕ В ГЕРМАНИЯ НАКАРАХА ЛЬОВ ДА ПОВИКА ЕМРЕ ДЖАН

Ювентус е на върха в Серия А, като има шест точки аванс пред втория Наполи. След двубоя със СПАЛ за "Старата госпожа“ предстои домакинство на Валенсия в Шампионска лига и мачове с Фиорентина и Интер в първенството – всички те преди 7 декември.

Вариант да играе на мястото на германеца е уругвайският национал Родриго Бентанкур. Друг играч, който може да бъде на терена вместо Кедира е дошлият през лятото Емре Джан, но и той пропусна последните три шампионатни мача поради травма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички