Ювентус ще опита да събере Роналдо и Погба в Торино, "бианконерите" вадят €100 млн.


Ювентус ще опита да събере Роналдо и Погба в Торино, "бианконерите" вадят €100 млн.
Снимка: Getty Images/Guliver

1406 0

Ръководството на Ювентус прави всичко по силите си да си върне обратно голямата звезда на Манчестър Юнайтед Пол Погба, съобщава "The Sun". "Бианконерите" искат да съберат в Торино Кристиано Роналдо и френския полузащитник.

"Старата госпожа" заплати през лятото 100 млн. евро за португалския стрелец, като даде сериозна заявка за тазгодишното издание на най-големия европейски клубен турнир. Сега "бианконерите" са готови да направят нов мега трансфер, с което да увеличат още повече шансовете си в Шампионска лига.

Пол Погба се намира в изключително обтегнати отношения със селекционера на Юнайтед Жозе Моуриньо, което накланя везните в полза на "бианконерите". Ювентус остава фаворит за подписа на играча, като през зимата ще се бори със състава на Барселона за евентуалния трансфер на Погба.

Фелайни се нарежда сред най-скъпоплатените играчи на Юнайтед

Погба прекара четири години в Торино, като се наслаждаваше на великолепна игра в Италия. През 2016 година той премина в състава на "червените дяволи", но така и не успя да разгърне напълно своя потенциал. Това е втори престой на французина на "Олд Трафорд", след като през сезон 2011/12 година той се подвизаваше именно в Манчестър.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички