Ювентус ще опита да си върне Пол Погба още през зимата


Ювентус ще опита да си върне Пол Погба още през зимата
Снимка: Getty Images/Guliver

1262 0

Ръководството на Ювентус ще се опита да си върне Пол Погба още през януари, като смята да предложи 80 млн. евро, твърди италианското издание "Тутоспорт". В края на годината Юве ще получи 80 млн. заради представянето си в Шампионска лига през миналата кампания и от клуба смятат да ги използват за трансфер на Погба.

Манчестър Юнайтед обаче трудно ще се раздели с най-важния си човек в халфовата линия за такава сума и ще иска поне платените за него 105 млн. през 2016, за да се изкуши да го продаде. "Бианконерите" смятат, че имат шанс, тъй като възнамеряват да изплатят парите наведнъж, а и според тях скорошната форма на Погба не предполага Юнайтед да изискват същата сума за него като преди две години.

В Юве имат и резервен вариант, ако с французина не се получи. Това е Иско от Реал Мадрид, който не получава достатъчно шансове при Сантиаго Солари. "Старата госпожа" обаче със сигурност предпочита Погба, а той нееднократно е заявявал, че Торино е негов дом. "Тутоспорт" допълва, че лошите отношения между Погба и Моуриньо също могат да наклонят везните към трансфер обратно в Италия.

Голямата звезда на Юве Кристиано Роналдо пък даде откровено интервю за престоя си в италианския тим, като посочи основната разлика с Реал Мадрид. Ето каква е тя

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички