Ювентус изпусна шанса си да стане шампион още днес, СПАЛ нанесе втора загуба на "бианконерите"


Ювентус изпусна шанса си да стане шампион още днес, СПАЛ нанесе втора загуба на "бианконерите"
Снимка: Getty Images/Gulliver

953 0

Отборът на СПАЛ победи с 2:1 в мач от 32-ия кръг на Серия "А". Футболният хегемон в Италия можеше днес да официализира спечелването на рекордното осмо поредно Скудето, но не успя да си осигури необходимата точка. "Бианконерите", които имат 27 победи, само три равенства и вече две загуби от първите 32 мача, ще трябва да почакат още малко, за да осигурят шампионската си титла - осма поред.

Мойс Кийн беше точен в 29-ата минута. Той отправи удар от движение в наказателното поле и преодоля вратаря, пращайки топката в долния ляв ъгъл на вратата. В началото на втората част Бонифарци изравни, след като засече подаването от ъгловия удар и след хладнокръвен удар с глава се разписа от близо.

След това "бианконерите" имаха няколко добри възможности чрез Дибала и Николуси, но така и не се стигна до гол. В 73' Сержио Флокари донесе пълен след превъзходна работа от страна на Алесандро Мургия, който имаше основна роя в организацията на атаката. Той центрира към Серджо Флокари, който преодоля Матия Перин с брилянтен удар в долния десен ъгъл. Основната цел на клуба остава Шампионска лига и поради тази причина големите звезди на тима бяха оставени извън състава като Кристиано Роналдо, капитанът Джорджо Киелини, Даниеле Ругани, Миралем Пянич, Блес Матюиди, Дъглас Коща, Емре Джан и Марио Манджукич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички