Ювентус громи за Купата, звезда на тима замести резервата Роналдо подобаващо


Ювентус громи за Купата, звезда на тима замести резервата Роналдо подобаващо
Снимка: Getty Images/Guliver

2415 0

Ювентус разгроми Удинезе с 4:0 в мач за Купата на Италия. Голямата звезда на тима Кристиано Роналдо изгледа успеха от резервната скамейка, а в негово отсъствие изпъкна Пауло Дибала с два гола и асистенция. На четвъртфиналната фаза от турнира "бианконерите" ще се изправят срещу победителя от двойката Парма-Рома.

Още в 16-ата минута Гонсало Игуаин даде аванс на "старата госпожа". До попадението се стигна след феноменална поредица от разменени подавания между него и Пауло Дибала. Двамата направиха за смях цялата защита на гостите, а накрая за нападателя остана лесната задача да преодолее стража от непосредствена дистанция.

10 минути по-късно стражът на гостите Андраде направи дузпа след необмислена намеса. Зад топката застана Дибала и въпреки че вратарят успя да се докосне до топката при изпълнението, резултатът стана 2:0 за "бианконерите". Така и приключи първата част.

В 56-ата минута Дибала реализира второто си попадение в двубоя и направи резултата класически. Игуаин му върна жеста и записа асистенция към гола си, след като му подаде около границата на наказателното поле, а Дибала с техничен удар намери горния ляв ъгъл на вратата.

Дъглас Коща също записа името си сред голмайсторите. Бразилецът изпълни точно нова отсъдена дузпа в полза на "старата госпожа", за да направи преднината на неговия тим цели четири попадения. В случая Дибала можеше да оформи своя хеттрик, но изпълнението бе поверено на Коща, който нямаше попадение от 6-и ноември, когато донесе победата на своя тим срещу Локомотив Москва в мач от Шампионска лига.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички