Ювентус е набелязал един от триото в атака за Ливърпул


Ювентус е набелязал един от триото в атака за Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

3600 0

Италианският хегемон Ювентус е набелязал играч от звездното трио на Ливърпул в атака. Става въпрос за египтянина Мохамед Салах. От "старата госпожа" са изпратили скаути, които да го наблюдават по време на изминалия мач от уикенда между мърсисайдци и Тотнъм (победа с 2:1 за "червените").

Информацията идва от медиите в Италия, като "Tuttosport" допълва, че Хьон-Мин Сон и Кристиан Ериксен също са били следени по време на дербито. 27-годишният Салах се радва на страхотно представяне с фланелката на Ливърпул след идването си от Рома, което значително увеличи цената му. Все пак, на първо място в списъка за Юве е Кристиан Ериксен, за когото се смяташе, че още през лятото ще напусне "шпорите" в посока Реал Мадрид.

Въпреки неуспоримите си успехи в Италия, Ювентус не успява да спечели голямата цел - Шампионска лига. "Бианконерите" се оглеждат за следващата голяма звезда, която да привлекат, още повече, че Кристиано Роналдо, вече 34-годишен, едва ли ще се задържи в по-дългосрочен план. А какво е състоянието на Салах след принудителната смяна срещу Тотнъм - вижте в този материал на SportLive. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички