Ювентус: Уважаваме Меси, но Роналдо повече заслужаваше "The Best"


Ювентус: Уважаваме Меси, но Роналдо повече заслужаваше "The Best"
Снимка: Getty Images/Guliver

1872 0

Броженията срещу награждаването на Лионел Меси от ФИФА за най-добър играч на изминаващата година продължават. Поредното недоволство дойде от Ювентус, които смятат, че тяхната голяма звезда Кристиано Роналдо е заслужавал повече да спечели отличието. Както е известно, португалецът бе номиниран за приза и попадна в идеалния отбор на ФИФА, но не се появи на церемонията. Несъгласен с избора на Меси беше и спортният директор на "бианконерите" Фабио Паратичи.

"Ние винаги сме уважавали много Лионел Меси, но все още вярваме, че Кристиано Роналдо заслужаваше да получи наградата за най-добър играч на сезона. След като спечели първенството и Суперкупата с Ювентус, както и Лигата на нациите с Португалия, той разчиташе на голямата награда. Той заслужи победата", заяви Паратичи, цитиран от "DAZN".

Според SportLive.bg наградите на ФИФА като цяло бяха пълни с противоречия. Вижте какви бяха най-големите такива в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички