Юве на предна позиция за талант от Серия А


Юве на предна позиция за талант от Серия А
Снимка: Gulliver/GettyImages

2748 0

Медиите в Италия съобщават, че Ювентус водят надпреварата за подписа на таланта на Бреша Сандро Тонали. „Бианконерите“ обаче ще срещнат сериозна конкуренция от някои от топ тимовете в Европа. Президентът на “бианкоадзурите“ Масимо Челино реши да запази халфа в отбора през лятото, като сега цената му скочи драстично, благодарение на силните му изяви в най-високото ниво на италианския футбол.

Алфредо Педула от „СпортИталия“ сподели, че Тонали е обект на интерес от страна на Ливърпул, Пари Сен Жермен, Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити, като 19-годишният халф е оценяван на 50 милиона евро. От „Кориере дело Спорт“ пък заявяват, че Ювентус водят надпреварата за подписа му, като младият полузащитник влиза сериозно в плановете за бъдещето на „старата госпожа“. От Юве вече привлякоха един млад играч в тима в лицето на Деян Кулушевски и Тонали може да е следващият поред в списъка. Интер също проявяваше интерес към играча, но „нерадзурите“ са се отказали заради високата му цена.

Сандро Тонали има 18 мача в Серия А през този сезон, като е отбелязал 1 гол и има 2 асистенции на сметката си. Въпреки силното си представяне, той не успява да помогне на тима от Ломбардия да се изкачи извън зоната на изпадащите, като за момента Бреша са 18-ти, на точка под спасителната 17-та позиция. А ето кой футболист изненадващо може да се озове на Алианц Стейдиъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички