Вече е ясно кога Милан ще уволни Гатузо


Вече е ясно кога Милан ще уволни Гатузо
Снимка: Getty Images/Guliver

1295 0

От ръководството на Милан вече са взели решение да уволнят треньора на отбора Дженаро Гатузо, съобщават медиите на Апенините. Според информациите, съдбата на наставника вече е решена, но официално раздялата ще бъде обявена след мача със СПАЛ на 29 декември, без значение от резултата в двубоя от 19-и кръг на Серия А.

По-рано ръководството на "росонерите" постави условие на Гатузо да спечели последните два мача до края на годината срещу Фрозиноне и СПАЛ. Наставникът обаче не успя да справи още с първата среща с Фрозиноне в сряда, която завърши 0:0. Този мач стана четвърти пореден, в който тимът на Гатузо не успява да отбележи гол. За последно Милан е бил в серия от четири мача без гол през декември 1984 г.

След 18 кръга от Серия А ломбардският тим е шести в класирането с 28 точки. Отборът записа само една победа в последните си шест мача. Малко преди Коледа пък медиите в Англия писаха, че е възможно "росонерите" да прибягнат до размяна на футболисти с Челси. Ето за кои играчи става въпрос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички