ВИДЕО: Ювентус с нова трудна победа, отново след обрат


ВИДЕО: Ювентус с нова трудна победа, отново след обрат
Снимка: Getty Images/Guliver

1169 0

Шампионът Ювентус постигна трудна победа при визитата си на новака Бреша с 2:1 в среща от междинния 5-ти кръг в италианската Серия А. "Бианконерите" се оказаха в ролята на догонващи след само четири минути игра, когато Алфредо Донарума даде преднина на домакините. Автогол до почивката и точен изстрел на Миралем Пянич обаче преобърнаха двубоя за Юве, които бях без Кристиано Роналдо в този мач.

Неприятната вест за Маурицио Сари е свързана с новото попълнение Данило, който бе заменен принудително от Хуан Куадрадо до почивката. Дебют за Бреша пък направи Марио Балотели, но голаджията не успя да накаже „старата госпожа".

"Контролирахме мача и видях прогрес в нашата игра. Все още трябва да се подобряваме в защита, но съм доволен от реакцията ни, след като допуснахме ранен гол. Куадрадо се справи чудесно в двете фази, Дибала също. Хареса ми комуникацията му с Рамзи. Де Лихт продължава да израства. Той е много млад играч и идва от страна, където се практикува различен футбол", коментира треньорът на Ювентус. В по-ранния мач вчера Верона и Удинезе завършиха наравно 0:0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички