ВИДЕО: Какво накара Италия да гръмне с: Кой се нуждае от Роналдо?


ВИДЕО: Какво накара Италия да гръмне с: Кой се нуждае от Роналдо?
Снимка: Gulliver/GettyImages

5024 0

Някои медии в Италия (и не само), както и привърженици най-вече на Ювентус, възкликнаха: "Кой се нуждае от Роналдо?". И докато изданията (като "Givemesport") до голяма степен изрекоха думите с шеговит тон, то някои тифози вярват, че "старата госпожа" ще се справя по-добре без почти 35-годишния нападател.

Повод за думите на феновете се превърна момент от вчерашния двубой за Купата на Италия, в който Кристиано Роналдо остана на пейката. Нападението бе поведено от Пауло Дибала и Гонсало Игуаин, а при един от головете двамата осъществиха наистина приказна комбинация, съставена от няколко двойни подавания и максимална прецизност (вижте гола в края на материала), за да се озове последният очи в очи с вратаря и да се разпише. Освен асистенцията, Дибала се отчете и с две попадения.

В крайна сметка Ювентус победи Удинезе с 4:0 и си гарантира класиране за четвъртфиналите, където съперник ще е победителят от двойката Парма-Рома. А защо Роналдо остана на пейката във въпросния двубой - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички