ВИДЕО: Ел Шаарауи показа гигантското поведение на Де Роси преди последния му мач за Рома


ВИДЕО: Ел Шаарауи показа гигантското поведение на Де Роси преди последния му мач за Рома
Снимка: Getty Images/Guliver

1890 0

Бившeто крило на Рома Стефан Ел Шаарауи публикува в Instagram профила си видео в чест на бившия капитан на "вълците" Даниеле Де Роси. Дефанзивният полузащитник изкара почти цялата си професионална кариера в римския клуб, за който изигра последен мач през май 2019 година. След това италианецът поигра в Бока Хуниорс, а на 6 януари 2020 г. обяви, че слага край на кариерата си.

В чест на големия футболист Ел Шаарауи публикува видео, което показва съблекалнята на Рома преди последния мач на Де Роси за тима. Роденият в Италия футболист с еипетски произход се обърна към легендата с трогателни думи. "Позволих си да увековеча този момент преди твоя последен мач, за да има спомен и за теб, и за всички нас, да покажа какъв беше ти в този клуб. Ти си гладиатор на терена и извън него. Благодаря ти за всичко, което направи! Късмет", написа Ел Шаарауи към видеото.

А на него може да се види следното: Де Роси започва скандиране преди мача, в което се включват всичките му съотборници. Всички играчи са прегърнати.

Де Роси: За какво играя?

- За Рома!

За какво се боря?

- За Рома!

За какво ще умра?

- За Рома!

Давай?

- Рома!

Давай?

- Рома! Рома! Рома!

Вижте в този материал признанието на халфа защо никога през 18-те години не напусна Рома. А тук редкаторът на тази статия ви припомня един от любимите си примери за това какъв човек е Де Роси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички