ВИДЕО: Балотели наказа расистите с феноменален гол


ВИДЕО: Балотели наказа расистите с феноменален гол
Снимка: Getty Images/Guliver

2478 0

Звездата на Бреша Марио Балотели вкара един от най-красивите си шедьоври в последно време, а попадението може да се приеме като отговор на расистките обиди, които получи италианецът от запалянковците на Верона по-рано в двубоя.

Балотели бе подложен на расистки атаки през голяма част от мача, което дори накара нападателя да се насочи към изхода на стадиона, но футболистите на терена и съдията все пак го убедиха да остане. Пет минути преди края на срещата Бреша изоставаше с 2:0, когато Балотели заби невероятен гол.

Той получи подаване в близост до наказателното поле и без предварителна подготовка успя да запрати топката в горния ляв ъгъл на вратата на Верона. Попадението в крайна сметка не се отказа достатъчно на Бреша, за да вземе нещо от двубоя, но Балотели получи своята доза реваншизъм за ужасната случка по-рано в мача.

Междувременно в Англия Хюн Мин Сон също бе записан с расистки обиди заради нарушение, довело до ужасно счупване на крака на футболист на Евертън (видео и повече подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички