ВИДЕО: Бакайоко се забърка в нов скандал с Гатузо


ВИДЕО: Бакайоко се забърка в нов скандал с Гатузо
Снимка: Getty Images/Gulliver

1057 0

Футболистът на Милан Тиемуе Бакайоко се забърка в нов скандал с наставника на тима- Дженаро Гатузо. По време на двубоя с Болоня наставникът трябваше да прибегне до принудителна смяна, след като Лукас Билия получи контузия в средата на първото полувреме.

“Росонерите” се нуждаеха от бърза смяна, като първият избор на Гатузо бе Бакайоко. Полузащитникът обаче отказа да влезе на терена, като размени няколко реплики със своя треньор, а действията на двамата бяха уловени от камерите.

Бакайоко обаче категорично отрече, че е отказвал да загрява, както и, че не изпълнява разпорежданията на наставника. "Дайте да поясним: никога не съм отказвал да загрявам. На записите от мача това се вижда ясно. Исках да помогна на съотборниците си, както го правя през целия си престой в клуба и ще продължавам да го правя до края на сезон. Форца Милан“, обяви 24-годишният халф.

"Това, което стана си е наша работа. Казах му да се готви да влезе, а той дори не помръдна и затова пуснах друг играч. Ние сме клуб с престиж, ще видим какво ще стане, но всичко е въпрос на уважение. Играчите могат да ми говорят каквото си искат, но така показват и неуважение към съотборниците си", пък бе обяснението на Гатузо. По всичко личи, че Бакайоко няма да остане в Милан и ще бъде върнат в Челси, който го отдаде под наем.

А кои са петимата играчи, които може да напуснат Милан през лятото - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички