В Италия обявиха новия треньор на Ювентус, представят го идната седмица


В Италия обявиха новия треньор на Ювентус, представят го идната седмица
Снимка: Getty Images/Guliver

14157 0

Медиите в Италия обявиха кой ще наследи Масимилиано Алгери начело на Ювентус. Това ще е настоящият мениджър на Челси - Маурисио Сари. Преговорите между двете страни са преминали и в последните няколко дни Сари е взел решение да продължи треньорската си кариера при в италианския хегемон.

Според информацията назначаването му ще бъде потвърдено официално след финала в Лига Европа на 29 май, където Челси ще се изправи срещу Арсенал. Очаква се заплатата на Сари да бъде 7 милиона евро нетно, като разбивката и ще бъде 6 млн. + 1 като бонуси, информира италианският журналист Танкреди Палмиери. Договорът му ще е за три години.

SNAI Sportnewс потвърждава, че мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола е отказал няколко пъти на шефовете на "бианконерите", на които не им е останало нищо друго освен да пренасочат силите си към друг кандидат. Като заместник на Маурицио Сари пък все по-често се спряга името на Франк Лампард, който се представя много добре начело на Дарби. Това ще стане ясно обаче след плейофния мач на Дарби Каунти срещу Астън Вила за последното място, даващо право за участие в следващия сезон във Висшата лига.

А кои бяха в битката за нов наставник на Ювентус - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички