Трансферна цел на Реал: Не желая трансфер, достатъчно щастлив съм


Трансферна цел на Реал: Не желая трансфер, достатъчно щастлив съм
Снимка: Guliver/GettyImages

1990 0

Нападателят на Интер Мауро Икарди подчерта, че е щастлив в състава на "нерадзурите" и не мисли за трансфер извън Милано. Стрелецът бе усилено свързван с преминаване в отбора на Реал Мадрид, но той отхвърли възможността да смени клубната си принадлежност.

"Щастлив съм да остана тук", сподели Икарди пред "Sky Italy". Имаше контакти с мен, но реших да остана в Интер заради себе си и моето семейство. Моята мечта беше да играя в Шампионска лига с екипа на Интер и сега няма как да си тръгна."

"Нерадзурите" са в една група с Барселона, Тотнъм и ПСВ, като до момента са с две победи от два изиграни мача, изоставайки от Барселона единствено по голова разлика. Интер направиха сериозна стъпка към следващата фаза на турнира след двете си победи над ПСВ и Тотнъм.

Договорът на Икарди с италианския гранд е до 2021 година, като той подчерта, че се обмислят варианти за продължаване на контракта му, но не може да обещае, че това ще се случи преди Коледа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички