Торино отново не успя да затрудни Ювентус е градското дерби


Торино отново не успя да затрудни Ювентус е градското дерби
Снимка: Getty Images/Gulliver

1004 0

Ювентус победи Торино с 1:0 градското дерби на стадион "Олимпико Гранде Торино" в мач от 25-ия кръг на Серия А. Алекс Сандро отбляза единственото попадение в 33-ата минута. С победата "бианконерите" излязоха на върха на класирането, но Наполи играе със СПАЛ от 16:00 часа и резултатът от тази среща ще определи кой ще е на върха във временното класиране.

Ювентус обаче може да даде свидна жертва, тъй като още в 5' Гонсало Игуаин бе сменен принудително от Бернардески. В 33-ата минута Юве откри резултата чрез Алекс Сандро, който вкара на опразнената врата след центриране на Бернардески.

Второто полувреме не зарадва с особено опасни положения, но новината бе, че Пауло Дибало се появи на терена и веднага притесни съперника си. В 70' дриблира между няколко играчи, но ударът му бе слаб. Това е девета поредна победа за Ювентус, който се връща на първото място с актив от 65 точки.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички