Сусо измъкна точка за Милан срещу Лацио


Сусо измъкна точка за Милан срещу Лацио
Снимка: Getty Images/Gulliver

1043 0

Лацио и Милан завършиха 1:1 в среща от италианската Серия А. Билия откри резултата за домакините, а Сусо в 82' успя да измъкне точка за "росонерите". Лацио е на 6-а позиция с 44 точки, а Милан на 7-ата с 3 точки по-малко.

Лацио изцяло господстваше на терена, особено през първата част, когато можеше да повече с разлика на Милан.  В 12' Джанлуиджи Донарума направи брилянтно спасяване! Лукас Билия посрещна отбита топка извън наказателното поле и опита да преодолее вратаря, насочвайки изстрела си по тревата в средата на вратата, но Донарума показа класа. В 22' Чиро Имобиле поиска дузпа зараду нарушение срещу него, но претенциите му не бяха уважени.

В 37' Лукас Билия получи пас по трева на границата на наказателното поле и шутира към центъра на вратата. Джанлуиджи Донарума обаче извади отново добър рефлекс. В края на първата част домакинската преса даде резултат и Лацио поведе в резултата. Този път стражът на Милан се превърна в грешник, след като направи фаул, а Билия бе точен от дузпата.

През втората част отново Лацио бе по-активният отбор, но в края му миг гениалност от страна на Сусо помогна, за да се израни резултата. Той направи страхотен пробив и с удар от вътрешността на наказателното поле не остави никакъв шанс на Стракоша.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички