Спортният шеф на Ювентус съобщи преговарят ли с Гуардиола


Спортният шеф на Ювентус съобщи преговарят ли с Гуардиола
Снимка: Getty Images/Guliver

2050 0

Спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи заяви, че клубът не се интересува от мениджъра на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола и не е разговарял с него. Италианският гранд в момента е в търсене на нов треньор, след като освободиха Масимилиано Алегри след края на сезона.

Миналата седмица в медиите се заговори, че Гуардиола е фаворит да поеме "бианконерите". От английския клуб бързо излязоха с опровержение, докато колегите им от Торино се забавиха да коментират слуховете официално.

"Мисля, че живеем в един странен свят. Ние не сме имали никакъв контакт и дори не сме се замисляли да привличаме Гуардиола, защото той си има договор. Всичко това изглежда много странно за мен. Имаме ясни идеи и анализираме ситуацията, но много турнири още не са приключили. Нека изчакаме сезонът да свърши за всички. Мисля, че така ще бъде правилно, трябва да покажем уважение към всеки", заяви Паратичи, цитиран от DAZN.

Думите на директора навеждат на мисълта, че може да става дума за някой измежду Маурицио Сари от Челси и Маурисио Почетино от Тотнъм. И двамата са сред спряганите кандидати, а им предстои да изиграят по още един мач преди края на сезона. Челси играе финал за Лига Европа срещу Арсенал, а Тотнъм се изправя срещу Ливърпул във финала на Лига Европа. А как е реагирал на спекулациите самият Гуардиола вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички