Спалети: В Интер съм за победи, не за да си нося заплатата вкъщи


Спалети: В Интер съм за победи, не за да си нося заплатата вкъщи
Снимка: Getty Images/Guliver

946 0

"Интер игра по-добре и заслужено победи Милан, макар и това да стана с късен гол". Това заяви треньорът на "нерадзурите" Лучано Спалети след победата с 1:0 над "росонерите" в ломбардското дерби. Единственият гол отбеляза Мауро Икарди във втората минута от продължението.

"Искахме да вкараме гол по-рано. Би било идеално, но не ни се удаде. Очевидно е, че Интер заслужаваше победата. Дойдох в Интер, за да побеждавам, а не да седя на треньорската скамейка и да си нося заплатата в дома. Тук съм, за да построя бъдеще за отбора. Хареса ми, че след финалния сигнал Икарди каза, че трябва да сме по-стабилни и да продължаваме в същия дух. Нашата работа е да доказваме, че клубът не е сгрешил, като избра нас", заяви Спалети.

Колегата му от Милан Дженаро Гатузо също призна, че Интер е бил по-добрият тим на терена. "От началото на сезона Милан не можеше да издържи в защита всичките 90 минути, но този път се справихме. Като цяло трябва да се признае, че Интер заслужаваше победата повече от нас. И ние имахме положения, но техните без съмнение бяха повече", коментира Гатузо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички