Сари за Роналдо: Възвръща силите си, следващата стъпка е отново да заблести


Сари за Роналдо: Възвръща силите си, следващата стъпка е отново да заблести
Снимка: Getty Images/Guliver

1469 0

Наставникът на Ювентус Маурицио Сари коментира изявите на голямата звезда на тима Кристиано Роналдо. Португалецът се разписа от дузпа при равенството 2:2 срещу Сасуоло, а след мача Сари направи любопитен коментар за представянето на нападателя.

Сари е на мнение, че Роналдо вече възвръща силите си, но тепърва му предстои да възвърне блясъка в играта си. "Усеща се, че Кристиано възвръща силите си. Той се справя по-успешно в заключителните моменти. Следващата стъпка е да възстанови блясъка си", сподели Сари.

Както е известно, Сари и Роналдо се намираха в обтегнати отношения, след като през миналия месец португалецът напусна ядосан терена, тъй като бе изваден от игра. Последваха разминавания в твърденията на футболиста и треньора по отношение на физическото състояние на Роналдо, но в крайна сметка изглежда, че двамата са се помирили. 

Междувременно един от именитите футболни специалисти изрази мнение, че Роналдо трябва да бъде поздравен за това, че е напуснал Реал Мадрид (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички