Роналдо разкри кой е най-важният момент в кариерата му и дали мисли да става треньор


Роналдо разкри кой е най-важният момент в кариерата му и дали мисли да става треньор
Снимка: Getty Images/Gulliver

2016 0

Мегазведата на Ювентус Кристиано Роналдо повдигна завесата около това с какво смята да се занимава в бъдеще и дали се вижда като треньор. Според португалеца този момент не е близо за него и единствено иска да се наслаждава на играта.

"Към момента нямам особен интерес да ставам треньор. Може да размисля в бъдеще и при всички случаи единствено мотивацията ще бъде водеща. Винаги съм вярвам, че треньорът трябва да може да предаде страстта си. Аз обичам да се забавлявам, да стрелям и да дриблирам", заяви Роналдо.

Той посочи и спечелването на Евро 2016 с Португалия като най-важния момент за него кариерата му. "Този момент вероятно бе най-важния, най-важната титла до този момент. Плаках, смях се, помогнах на треньора и на отбора и се напих същата нощ. Беше наистина специален ден. На спечелването на Серия А майка ми бе там. Превърнах се в първия играч, който печели титлата в три първенства. Просто обожовам да печеля".

А по какъв показател изпраща най-лошата си година - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички