Роналдо: Надявам се Интер да загуби днес


Роналдо: Надявам се Интер да загуби днес
Снимка: Getty Images/Gulliver

1936 0

Кристиано Роналдо започна 2020-та година по чудесен начин. Португалецът реализира хеттрик и подаде за още едно попадение за победата с 4:0 на Ювентус срещу Каляри в мач от 18-тия кръг на Серия А.

Португалецът смята, че резултатът срещу Каляри е бил най-важното в днешния ден и се надява преследвачът Интер да загуби срещу Наполи тази вечер. „Годината започва много добре. Най-важното нещо след победата остава отборът. Играхме много добре до самия край на срещата, създадохме много положения. Головете винаги са нещо специално, това беше моят първи хеттрик в Серия А, но най-важното нещо е да поставим Интер под напрежение. Да се защитаваме, като атакуваме? Виждаме, че тимът е по-добър, подобряваме се след всяка среща, не само в защита, но във всяка зона. Трябва да се подобрим във всички аспекти, не само в един.“

„Наполи срещу Интер? Не съм сигурен, че ще успея да гледам мача тази вечер, но определено искам Интер да загубят, ще бъде по-добре за нас. Но нека се успокоим, свършихме си работата, която беше да спечелим, просто трябва да изчакаме“ заяви Роналдо пред „Скай Спортс Италия“.

А ето какво постижение направи португалецът в днешния ден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички