Рома към Барса: Давате ни Меси и забравяме за случая


Рома към Барса: Давате ни Меси и забравяме за случая
Снимка: Getty Images/Guliver

3932 0

Ръководството на Рома няма никакво намерение да прости на Барселона "кражбата", която осъществи с привличането на Малком от Бордо. Както е известно, "вълците" вече се бяха разбрали както с клуба, така и с играча, преди на сцената да се появят каталунците, които в крайна сметка привлякоха бразилския ас.

Президентът на тима - Джеймс Палота, е категоричен, че има само един начин да бъде простено на Барселона, и той е в Рома да се озове Лео Меси.

"Барселона постъпи крайно неетично в  ситуацията. На сутринта Мончи бе в конферентен разговор с агента му и имаше договорка да премине медицински прегледи при нас. След това знаете какво стана. Барселона ни се извини, но аз не го приемам. Единственият начин да приема тяхното извинение е, ако ни изпратят Лионел Меси", обясни Джеймс Палота.

Малком пристигна на „Камп Ноу” преди два дни, след като Барселона плати 41 милиона евро на Бордо за футболиста, който вече беше обявен официално за играч на тима.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички