Реал Мадрид и Барселона се готвят за зимна трансферна битка за звезда от Серия А


Реал Мадрид и Барселона се готвят за зимна трансферна битка за звезда от Серия А
Снимка: Guliver/GettyImages

2114 0

Реал Мадрид и Барселона се готвят за нова трансферна битка и то още през зимата. Двата испански колоса са се насочили към защитника на Интер - Милан Шкриняр, който не отскоро е трансферна цел на Манчестър Юнайтед.

Той пристигна от Сампдория преди няколко сезона и са установи като един от титулярите в сърцето на отбраната на Интер. Въпреки това словакът не се чувства комфортно в схема с трима централни защитници, каквато изповядва Антонио Конте, което допълнително засилва спекулациите за неговото напускане.

Според Corriero dello Sport Реал и Барселона ще отправят запитване за бранителя още през януари, но е по-вероятно подобен трансфер да се осъществи лятото. Шкриняр се изправи два пъти този сезон срещу Барселона в Шампионска лига, като от "Камп Ноу" са останали впечатлени от изявите му. Медиите в Италия пишат, че играчът няма откупна клауза, като от Интер биха се изкушили да се разделят с него само срещу доста сериозна сума.  Вижте и кой друг играч на Интер е обект на интерес от Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички