Причината Донарума да откаже на Милан е Реал Мадрид


Причината Донарума да откаже на Милан е Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

2149 0

Новината на деня в световния футбол е отказът на Джанлуиджи Донарума да подпише нов договор с Милан. Единственият лъч светлина от последните две години на "Сан Сиро" ще напусне като свободен агент през лятото на 2018 година и испанските и италианските медии са убедени, че следващият му отбор е Реал Мадрид.

"Белия балет", който беше фаворит за подписа на Давид Де Хеа, е влязъл в контакт с Мино Райола и вратаря на "росонерите", като предложението на Флорентино Перес и компания е за 6 милиона евро на година и солиден бонус при подписване на 5-годишен договор, информира Танкреди Палмиери - кореспондент на BeIn Sport.

Според уважавания италиански журналист Джанлука Ди Марцио, единствената причина Донарума да не поднови договора си с Милан - отборът, който даде страхотен старт на кариерата му, е именно Реал Мадрид и разговорите, които са водени с представители на "белия балет".

Договорът, който вратарят е отказал, е бил на стойност 5 милиона евро на година, както и обещание за титулярно място на "Сан Сиро". До последно се смяташе, че той ще поднови договора си, но очевидно Мино Райола е успял да го разубеди.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички