Пирло обяви играча, който ще помогне на Ювентус да триумфира в Шампионска лига


Пирло обяви играча, който ще помогне на Ювентус да триумфира в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

3924 0

Легендата на италианския футбол Андреа Пирло даде съвет на бившия си отбор Ювентус за това кой играч може да бъде привлечен, за да се сложи край на чакането на "старата госпожа" за триумф в Шампионска лига. През миналото лято с привличането на Кристиано Роналдо се вярваше, че португалецът ще прекрати чакането, но шампионите на Италия отпаднаха едва в 1/4-финалите на турнира.

И през този сезон "бианконерите" взеха титлата в Италия, но отпадането им в турнира от Аякс привлече много повече внимание. За това Пирло смята, че тимът на Масимилиано Алегри трябва да се подсили с играч като Иско, който може да донесе спокойствие в средата на терена и острота в предни позиции.

"Мисля, че ни трябва играч като Иско. В Италия сме на друго ниво, но трябва да спечелим Шампионска лига. Алегри има в главата си идея за това как ще нареди състава си дори след месеци. Тимът обаче има нужда от подсилване в средата на терена. Той имаше проблеми с халфовата линия, защото взе Кристиано Роналдо, но не знае как да докара топката до него", сподели легендата на Ювентус.

ПИРЛО ЗА ЮВЕ: СТРАХЛИВ ОТБОР НЯМА КАК ДА СПЕЧЕЛИ ШАМПИОНСКА ЛИГА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички