Пауло Дибала е имал скандал с треньора на Ювентус


Пауло Дибала е имал скандал с треньора на Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

2076 0

Бъдещето на нападателя Пауло Дибала в Ювентус не изглежда светло, твърди "The Sun". Изданието разполага с информация, че преди няколко дни аржентинецът е имал скандал със своя треньор Масимилиано Алегри.

Причина за това е станало поведението на нападателя в края на мача с Парма (3:3). Тогава Дибала остана резерва и след като треньорът изчерпа и трите си смени, аржентинецът напусна скамейката и се прибра в съблекалнята преди края на двубоя. Това е подразнило Алегри и по-късно, на тренировка, пред очите на съотборниците, е укорил младата звезда за постъпката му.

ОБЯВИХА ТРИТЕ КЛУБА, КОИТО ЩЕ СЕ БОРЯТ ЗА ПОДПИСА НА ДИБАЛА

ОБЯВИХА ТРИТЕ КЛУБА, КОИТО ЩЕ СЕ БОРЯТ ЗА ПОДПИСА НА ДИБАЛА

Според английския таблоид Дибала се е извинил на съотборниците си, но отношенията му с треньора остават далеч от най-добрите. Няма да е изненада, ако през лятото нападателят бъде продаден. Интерес към него проявяват Реал Мадрид, Барселона и Манчестър Юнайтед.

През настоящия сезон аржентинецът записа 19 мача в Серия А, в които вкара 2 гола и даде 6 асистенции. Той играе в гранда от Торино от 2015 година, след като Ювентус плати 40 милиона евро на Палермо за правата му. А каква сума е готов да брои за него Реал Мадрид - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички