Отново неволи за Кирил Десподов в Италия - пропуска мача с Фиорентина

Кирил Десподов все още не може да влезе в 100%-ова кондиция, откакто премина в Каляри. Нападателят, който вече остави отлични впечатления с играта си, ще пропусне следващата среща на своя тим в Серия А, като сардинци се изправят срещу Фиорентина в петъчния вечерен двубой от програмата на италианския елит.

Нападателят има мускулна травма и има нужда от допълнителна почивка, за да се възстанови напълно от проблема. Той поигра малко в последната среща срещу Болоня, но не успя да помогне на своите. В мача се увеличи и мускулния проблем на футболиста.

ВИДЕО: Вижте каква дузпа си "изпроси" Десподов срещу Интер

Кирил Десподов продължава да впечатлява с изявите си в Серия А, макар и в малкото минути, които получава, откакто премина в Каляри от ЦСКА за сум...

"Искам отново да видя духа от мача с Интер. Всяка седмица има точки, които трябва да печелим. Фиорентина е добър и много организиран отбор. Трябва да избера най-добрите за този мач. Имам много опции на разположение. Единственият, който е включен в групата, но е под въпрос, е Лука Пелегрини. Десподов е аут за утре", заяви старши треньорът Маран.

Нападателят може има проблеми с различни травми, откакто премина в Каляри, но вече има сериозни суперлативи за представянето на Десподов в Серия А (четете подробности по темата).

Още по темата

Please select answer!