Отново неволи за Кирил Десподов в Италия - пропуска мача с Фиорентина


Отново неволи за Кирил Десподов в Италия - пропуска мача с Фиорентина
Снимка: Getty Images/Guliver

2431 0

Кирил Десподов все още не може да влезе в 100%-ова кондиция, откакто премина в Каляри. Нападателят, който вече остави отлични впечатления с играта си, ще пропусне следващата среща на своя тим в Серия А, като сардинци се изправят срещу Фиорентина в петъчния вечерен двубой от програмата на италианския елит.

Нападателят има мускулна травма и има нужда от допълнителна почивка, за да се възстанови напълно от проблема. Той поигра малко в последната среща срещу Болоня, но не успя да помогне на своите. В мача се увеличи и мускулния проблем на футболиста.

"Искам отново да видя духа от мача с Интер. Всяка седмица има точки, които трябва да печелим. Фиорентина е добър и много организиран отбор. Трябва да избера най-добрите за този мач. Имам много опции на разположение. Единственият, който е включен в групата, но е под въпрос, е Лука Пелегрини. Десподов е аут за утре", заяви старши треньорът Маран.

Нападателят може има проблеми с различни травми, откакто премина в Каляри, но вече има сериозни суперлативи за представянето на Десподов в Серия А (четете подробности по темата).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички