От Юве обявиха дали ще си връщат Погба


От Юве обявиха дали ще си връщат Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

1755 0

Спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи коментира възможността Пол Погба отново да облече екипа на "Старата госпожа". Французинът има проблеми в Манчестър Юнайтед и още от лятото французинът е свързван със завръщане при "бианконерите". 

Директорът на Юве обаче отрече тези спекулации. "Не обмисляме нищо такова, макар че много обичаме Погба и сме свързани с него”, заяви Паратичи. Той добави, че от клуба не са преговаряли с Лацио за Сергей Милинкович-Савич, каквито информации имаше. 

Освен това Паратичи е изумен от преофесионализма от страна на Кристиано Роналдо, който през лятото подписа с италианския хегемон. "Дали сме фаворит в Шампионската лига с Кристиано? И досега имахме добри резултати, стигнахме два финала. Винаги се опитваме да се подобряваме, но знаем, че нещата не се получават само с планиране". 

КРИСТИАНО ПОМОГНА ЗА ЮВЕНТУС ЗА НЕВИЖДАН РЕКОРД

Генералният директор на Ювентус Бепе Марота в края на септември обяви, че напуска клуба, а неговият пост ще заеме именно Паратичи в края на този месец. "Оттеглянето на Марота? За мен той е като баща. Надявам се където и да работи занапред, да бъде щастлив. Относно мен, никога не съм планирал да напускам Ювентус и това бяха спекулации. Напълно споделям идеите на вицепрезидента Павел Невдев и треньора Масимилиано Алегри, затова гледам в бъдещето с оптимизъм", сподели Паратичи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички