От Интер отрязаха Барселона за трансферна цел номер 1


От Интер отрязаха Барселона за трансферна цел номер 1
Снимка: Guliver/GettyImages

1520 0

Изпълнителният директор на Интер Милано Джузепе Марота отхвърли спекулациите, че Лаутаро Мартинес може да поеме към Барселона. 22-годишният аржентинец е в отлична форма от началото на сезона с пет гола в Серия А и два в Шампионска лига. Единият от тях беше именно срещу каталунците, които се твърди, че проявяват интерес към футболиста.

„Интер е много силен отбор, който много рядко продава най-добрите си играчи. Искаме да продължим по този път, дори ако възникнат ситуации, с които трябва да се справим. Това е част от работата ни. Започнахме нов цикъл на развитие, в който очакваме постепенен растеж", заяви Марота пред репортери преди мача в Болоня вчера.

Настоящата цена по клауза в договора на Мартинес е 100 милиона евро, като тя няма да  проблем за каталунците, които вече търсят заместник на Луис Суарес. По-рано дори се появи информация, че и нападателят е готов да премине в испанския шампион, но Марота побърза да охлади мераците им. А кои други нападатели са в списъка на Барселона вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички