Официално: Манджукич подписа нов договор с Ювентус


Официално: Манджукич подписа нов договор с Ювентус
Снимка: Guliver/GettyImages

1357 0

От Ювентус съобщиха, че хърватският нападател Марио Манджукич е продължил договора си с италианския футболен гранд. Новото му споразумение е до юни 2021 година.

32-годишният нападател ще получава 5,5 милиона евро на сезон без бонусите, което е увеличение с 1 милион евро в сравнение с досегашното му възнаграждение. Хърватинът облече екипа на Ювентус за първи път през 2015 година и до момента има три поредни титли със "старата госпожа. Той вече изигра 159 официални мача за "бяло-черните" с 43 гола и 24 асистенции. През лятото пък стана и световен вицешампион с Хърватия.

Наскоро дори се появи информация, че Манджукич е получил много примамлива оферта от Китай, която му е давала годишно заплата от 10 милиона евро. В крайна сметка голаджията обаче е отказал да премине в тима на Далиан Уифанг. Тимът е собственост на "Уанда Груп", които са в управата на Атлетико Мадрид.

В края на седмицата пък Ювентус пък може рано-рано да си осигури титлата в Италия, а от какво зависи - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички