Няма да повярвате какво направи Алваро Мората със свой фен


Няма да повярвате какво направи Алваро Мората със свой фен
Снимка: Getty Images/Guliver

2972 0

Звездата на Ювентус Алваро Мората направи един фен на отбора безкрайно щастлив. Това се случило след победата на "бианконерите" над Интер в турнира за Купата на Италия.

След мача, щастлив от успеха, фен на "Старата госпожа" на име Джанмарко, отива да хапне една пица, облечен с фланелка с името на Мората на гърба. Не след дълго в пицарията пристигнал и самият Мората, придружен от приятели.

Виждайки своя фен, испанският нападател отива при него, снима се с него и му подарява подписана фланелка. Футболистът даже казал на сервитьора, че ще плати сметката на запалянкото.

Не след дълго Алваро повикал Джамарко и го поканил да седне при него и приятелите му.

"Разпита ме за моя живот, какво уча. След дълъг разговор Алваро ми предложи да си разменим телефоните. В края на вечерта ми плати сметката, прегърна ме и ми каза: "Беше ми приятно, Джанмарко. Надявам се да се видим отново". Не знам какво ме очаква в живота, но някой ден аз ще кажа: "Аз прекарах една вечер в Торино на вечеря с Алваро Мората", казва щастливият фен, цитиран от "La Gazzetta dello Sport".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички