Ново шокиращо разкритие: Роналдо е признал вината си за изнасилването

След серия от шокиращи разкрития в последните седмици, немското издание "Дер Шпигел" публикува нов материал, който засяга пряко голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо. Става въпрос за скандала с изнасилването, в който бе въвлечен португалецът през последните месеци.

Катрин Майорга бе момичето, което обвини Роналдо в изнасилване през 2009-а година, а тези твърдения бяха категорично отхвърлени от португалската звезда. "Дер Шпигел" обаче разкри документ, в който се твърди, че нападателят признава своята вина и разказва какво точно се е случило във въпросната нощ.

Football Leaks с ново разкритие, свързано отново с допинг и Мондиал 2018

Разкритията на "Football Leaks" продължават с пълна сила, а сега на прицел е Мондиал 2018 и участието на двама руски футболисти. Сергей Игнашевич...

Документът е бил подаден до адвокатите на Роналдо, които са призовали португалеца да разкаже всички подробности. Португалецът признава, че е насилил Майорга, която многократно се е опитала да го спре, изричайки думите "не" и "стоп".

Въпреки молбите на Майорга към Роналдо да спре, португалецът продължил, докато не свършил, а след това се извинил: "Тя каза, че не е готова да прави секс, тъй като тъкмо сме се срещнали, но въпреки това ме сграбчи за пениса."

Роналдо отново шокира футболния свят - пропуска "Златната топка"

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо има намерението да пропусне церемонията по връчване на "Златната топка" за 2018 година, твърдят итал...

"Чук*х я отстрани, а тя бе на разположение в леглото. Проникнах отзад в нея и не променихме позицията 5-7 минути. Тя каза, че не иска, но въпреки това бе на разположение. Може би е получила няколко синини, докато я обръщах в бързината", добавя още Роналдо.

Португалецът споделя и какво му е казала Майорга накрая: "Ти ме насили. Аз не съм като другите." След това последвало и извинението на Роналдо. Списанието "Der Spiegel" твърди, че разполага с цялата кореспонденция между португалеца и неговите адвокати.

Португалецът е отговарял писмено, като документите са над 40 страници и датират от лятото на тази година. Роналдо все още не е дал изявление по темата и острите обвинения на немското издание.

Междувременно португалецът сподели, че след обвиненията в изнасилване му се е наложило той да успокоява близките си, вместо те него. Вижте повече подробности в този материал.

"Тя каза, че не е готова да прави секс, тъй като тъкмо сме се срещнали, но въпреки това ме сграбчи за пениса. Чук*х я отстрани, а тя бе на разположение в леглото. Проникнах отзад в нея и не променихме позицията 5-7 минути. Тя каза, че не иска, но въпреки това бе на разположение. Може би е получила няколко синини, докато я обръщах в бързината. Накрая тя каза: "Ти ме насили. Аз не съм като другите". Аз се извиних""Тя каза, че не е готова да прави секс, тъй като тъкмо сме се срещнали, но въпреки това ме сграбчи за пениса. Чук*х я отстрани, а тя бе на разположение в леглото. Проникнах отзад в нея и не променихме позицията 5-7 минути. Тя каза, че не иска, но въпреки това бе на разположение. Може би е получила няколко синини, докато я обръщах в бързината. Накрая тя каза: "Ти ме насили. Аз не съм като другите". Аз се извиних"

Още по темата

Please select answer!