Наполи - Дженоа


Наполи - Дженоа

3874 0

Тази вечер на "Сан Паоло" Наполи приема Дженоа в последен мач от 20-ия кръг на Серия А, като двата тима са замесени в борбата за третото място в шампионата, даващо право на участие в Шампионска лига.

"Партепоней" се намират в много добра форма, като имат само 1 загуба в последните си 7 двубоя, която дойде от шампион Ювентус, и то по доста случаен начин след две грешки в защитата.

Дженоа от своя страна не познава вкуса на победата вече 5 мача, поради което тимът изостана леко в борбата за титлата. Гасперини пък ще излезе с по-офанзивна такитка в двубоя, връщайки любимото си 3-4-3 в опит да спре негативната серия на своя тим.

Откриването в защита обаче ще позволи на Кайехон, Игуаин, Хамшик и компания да използват добре празните пространства. Жоржиньо също ще бъде в стартовия състав на Бенитес, така че ще видим два доста офанзивно настроени отбори на "Сан Паоло".

В последните 10 мача на този стадион Дженоа има само 1 победа и с оглед на моментната форма на тима (2 равенства, 3 загуби), можем да очакваме още едно поражение за "грифоните", тъй като Наполи е отбор в подем, а срещу преките си конкуренти за третото място играе отлично.

Прогнози:

Наполи да победи

Над 2.5 гола в двубоя

Точен резултат: 3:1 за Наполи

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички