Най-важният мач за Интер в Серия А е само няколко дни след реванша с Лудогорец


Най-важният мач за Интер в Серия А е само няколко дни след реванша с Лудогорец
Снимка: Guliver/GettyImages

3181 0

Интер даде сериозна заявка от началото на сезона в Серия А, че може да прекъсне хегемонията на Ювентус в последните 8 години. Наставникът на "нерадзурите" Антонио Конте е изключително амбициран да се докаже и откакто е начело е видно, че отборът има голямо подобрение.

В момента двата тима са с равен брой точки на върха на класирането, което означава, че директният сблъсък ще е с огромно значение, ако гонитбата се запази до тогава. Тук ще отбележим един много важен момент, който може да повлияе на двубоите с Лудогорец в Лига Европа. Дербито между Интер и Юве по програма трябва да е е около 1 март, което означава, че "нерадзурите" ще се изправят в най-важния си мач едва няколко дни след реванша с разградчани, който е на 27 февруари в Милано. 

Това дава надежди за българския шампион, че Антонио Конте може да предприеме доста ротации за срещата в Лига Европа, за да съхрани сили за дербито с "бианконерите". Ключов момент, разбира се, ще е и крайният резултат от първия мач в Разград. Интер ще трябва да гостува на третия към този момент в класирането Лацио, няколко дни преди гостуването в Разград, а между двете срещи с разградчани "синьо-черните" ще имат домакински мач срещу Сампдория. А как от Интер коментираха жребия в Лига Европа - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички