Много драма и късни голове оставиха без победител Лацио - Сампдория


Много драма и късни голове оставиха без победител Лацио - Сампдория
Снимка: Getty Images/Gulliver

995 0

Лацио и Сампдория изиграха драматичен двубой, завършил 2:2 в двубой от 15 кръг на Серия А. Гостите откриха резултата през първата част чрез Куалярел, а Ачерби и Имобиле оформиха сътвориха пълен обрат. В последната минура на дългото добавено време гостите оформиха крайното 2:2 чрез Сапонара. 

В 15' Имобиле вкара топката във вратата на противника, но попадението бе отменено заради засада. В 22' с първия си удар Сампдория откри резултата. Никола Муру освободи Фабио Куалярел, който отклони отблизо топката в мрежата, оставяйки вратаря безпомощен. 5 минути по-късно Имобимле шутира по трева в средата на вратата, но Емил Аудеро реагира с изящно спасяване, за да предотврати гола.

И през втората част Лацио имаше по-чистите положения. Отново Имобиле подаде брилянтен пас към Марко Пароло, който отправи удар от вътрешността на наказателното поле, но премина на милиметри встрани от десния стълб. В 73' Хоакин Кореа овладя ниско подаване и шутира в средата на целта, но Емил Аудеро улови. В 79' домакините успяха да материализират положенията си. Пароло намери Франческо Ачерби с перфектен пас, а той отблизо намери мрежата. В добавеното време Бережински остави гостите с човек по малко, а секунди след това реферът отсъди и дузпа за домакините след ВАР. Зад топката застана Чиро Имобиле, който не сгреши за 2:1. Това обаче не бе всичко в двубоя. Сампдория в следващата атака успя да се възползва от грешка в защитата на Лацио и Самонара смълча "Олимпико" за 2:2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички