Мино Райола каза истината за Де Лихт и кой ще е новият му отбор


Мино Райола каза истината за Де Лихт и кой ще е новият му отбор
Снимка: Getty Images/Gulliver

7723 0

Ръководството на Ювентус и защитникът на Аякс Матайс де Лихт са постигнали договорка за личните условия на футболиста по договора му с "бианконерите". Това разкри агентът на холандския национал Мино Райола.

"Матайс се разбра за личните си условия с Юве, очакваме скоро те да стигнат до договорка и с Аякс", коментира Райола пред холандското издание Де Телеграаф. "Матайс се надява, че Ювентус и Аякс ще покажат воля, за да излязат от ситуацията и скоро да се финализира сделката", допълни той.

Считаният за един от най-перспективните бранители в света Де Лихт отклони оферти на Барселона и ПСЖ, за да подпише с Ювентус, като според Sky Sports ще получава по 12 милиона евро на година в торинския клуб. Все още обаче няма договорка между Ювентус и Аякс относно сумата по трансфера на 19-годишния играч, като шампионите на Холандия настояват за 75 милиона евро, докато от Юве предлагат 55 милиона плюс 10 милиона бонуси.

По-рано този месец медиите в Италия писаха, че Ювентус са опитали да "измамят" Аякс с много по-ниска трансферна сума. Повече по темата вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички