Милан удържа Лацио в първия полуфинал за Купата на Италия


Милан удържа Лацио в първия полуфинал за Купата на Италия
Снимка: Getty Images/Guliver

1268 0

Лацио и Милан не успяха да се победят на "Олимпико" в първи мач от полуфиналния им сблъсък за Купата на Италия, завършвайки наравно 0:0. И двата състава така и не достигнаха до чисто голово положение през всичките 90 минути и оставиха всичко най-интересно за реванша на "Сан Сиро“ на 24 април.

Миналогодишният вицешампион в надпреварата Милан остава в борбата за първи голям трофей от сезон 2010-2011, когато "росонерите" триумфираха с титлата в Серия А.

На "Олимпико“ Лацио доминира през първото полувреме, но така и не стигна до чисти голови ситуации пред вратата на Джанлуиджи Донарума. Най-доброто положение за "орлите“ се откри пред нападателя Чиро Иммобиле, който стреля встрани от вратата от 14 метра. Донарума се намеси с лекота при далечен удар на Сергей Милинкович Савич в 66-та минута.

До края на двубоя Милан се справи в отбрана и така удържа нулевото равенство, което дава на отбора добри изходни позиции преди реванша на "Сан Сиро“. В другия полуфинал за Купата един срещу друг се изправят тимовете на Фиорентина и Аталанта в сряда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички