Милан и Лацио оставиха интригата за реванша


Милан и Лацио оставиха интригата за реванша
Снимка: Getty Images/Gulliver

1009 0

Лацио и Милан завършиха 0:0 в първата полуфинална среща за Купата на Италия на "Сан Сиро". Звездата на Лацио Чиро Имобиле се завърна в игра, като имаше няколко страхотни шанса, но Донарума спаси вратата на Милан.

Лацио бе отборът, който атакуваше повече, докато Милан трудно успяваше да организира атаки. В 19' Имобиле направи самостоятелен пробив в наказателното поле и стреля отблизо, но топката мина встрани от вратата на Милан. В 24' Сусо опита удар от фаул в близост до наказателното поле, но сполучи, а след това Бонавентура не успя да засече с глава центриране пред вратата.

И през втората част ситуацията не се промени, в 62' Имобиле се измъкна от защитата и засече центририране, но Донарума внимаваше. В 70' отново стражът на Милан отрази много опасен удар на нападателя на Лацио. 5 минути по-късно Кутроне насочи много добре топката с глава, но Стракоша спаси. Така двата тима оставиха всичко за реванша, който ще е в края на февруари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички