Матераци: Ювентус ще е провал, ако не спечели Шампионска лига с Роналдо


Матераци: Ювентус ще е провал, ако не спечели Шампионска лига с Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

1192 0

Ако Ювентус не спечели Шампионска лига през този сезон, въпреки наличието на Кристиано Роналдо в състава, това ще бъде провал за "бианконерите". Това мнение изрази бившият защитник на Интер Марко Матераци.

"Ювентус участва в Шампионска лига и много иска да я спечели всеки сезон. Когато побеждаваш много в Италия, винаги искаш да направиш следващата крачка и в този случай следващата крачка е Шампионска лига. Миналото лято Ювентус подписа с играч, който не може да се сравнява с никого в Шампионска лига. На другите ще им е трудно да вземат титлата от тях, защото сега те са най-окомплетиваният отбор и най-организираният, футболистите отдавна играят и побеждават заедно", анализира Матераци.

ШЕФ В ЮВЕНТУС: СДЕЛКАТА ЗА РОНАЛДО СЕ САМОИЗПЛАТИ, СЕГА ИСКАМЕ МЕСИ

"Роналдо трябва да даде своя принос. Ако Ювентус не спечели Шампионска лига, това ще бъде провал. Напълно нормално е да се очаква от теб победа в Шампионска лига, когато купуваш играча, който е най-добър в света, заедно с Меси. Но само един отбор ще вземе победата. Въпреки това, като фен на Интер аз не мога да подкрепям Ювентус. Ако те победят, ще им отдам дължимото като италианец, но никога няма да ги подкрепям", завърши бившият италиански национал. Междувременно стана ясно, че Роналдо не е бил първата цел пред "Старата госпожа" през лято 2018. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички