Манчестър Юнайтед пуска Погба в Ювентус при едно условие


Манчестър Юнайтед пуска Погба в Ювентус при едно условие
Снимка: Guliver/GettyImages

2736 0

В последните месеци силно се спекулира около бъдещето на Пол Погба в Манчестър Юнайтед. Французинът се превърна в най-скъпия играч на "червените дяволи", след като клубът брои за него над 100 милиона евро на Ювентус, но по всичко личи, че скоро той може да напусне "Олд Трафорд".

Интерес към френския ас разбира се, че не липсва. Той е силно желан от Барселона, като според някои медии каталунците дори са били близко до трансфер през лятото. Играчът очаквано има желание да играе на "Камп Ноу", като другият тим, чиято тениска би сложил е на Ювентус.

Италианският шампион също е готов да плати нужната сума, за да си върне халфа, но в Юнайтед имат едно условие, при което ще се разделят с Погба. "Calciomercato.it" пише днес, че Жозе Моуриньо е готов да се раздели с Погба още през януари и да го върне на Юве, но при положение, че в обратната посока поеме Пауло Дибала. Има голяма възможност да се стигне до подобен трансфер, тъй като с пристигането на Кристиано Роналдо в Торино, атаката на тима на Масимилиано Алегри се промени и Дибала често остава на пейката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички