Любимецът на Манчини остава на пейката срещу Португалия


Любимецът на Манчини остава на пейката срещу Португалия
Снимка: Getty Images/Guliver

1474 0

Централният нападател на Италия Марио Балотели ще загуби титулярното си място в състава на Роберто Манчини за двубоя с Португалия тази вечер след слабото си представяне срещу Полша преди три дена.

28-годишният Балотели е любимец на Манчини, но разочарова в първия официален мач на специалиста начело на Скуадра Адзура, а тимът едва стигна до домакинско равенство 1:1 срещу Полша. Футболистът на Ница отпътува със състава за гостуването на Португалия в Лисабон, но ще започне мача на пейката, а атаката ще бъде водена от Чиро Имобиле или Андреа Белоти.

"Един играч знае кога е играл добре и кога е играл зле. Марио е напълно наясно какво беше представянето му срещу Полша. Критиката е част от играта. Ние сме едва в началото на нашето пътешествие и ще направим няколко промени срещу Португалия. Знаем колко важен е този мач и сме готови за него. Изправяме се срещу действащите шампиони на Европа", коментира Манчини.

Италия има шест победи срещу четири за Португалия в съперничеството между двата тима, но последният успех за Скуадра в Лисабон е от 1987-ма година. Срещата тази вечер е от 21:45 часа българско време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички