Лацио прекъсна серията си от 5 мача без победа


Лацио прекъсна серията си от 5 мача без победа
Снимка: Getty Images/Gulliver

593 0

Лацио победи отбора на Каляри с 3:1 като домакин в мач от 17-ия кръг на Серия А. Така "орлите" събра 28 точки и измести от четвъртото място Милан, който има 27 и посреща Фиорентина по-късно днес. Каляри остават на 13-то място със 17 пункта.

Лацио прекъсна серията си от 5 поредни мача без победи, като последната такава бе на 4 ноември с 4:1 срещу СПАЛ.Още в 12-та минута Милинкович-Савич успя да открие за домакините, след като се възползва от грешка на вратаря и от близко разстояние се разписа. Лацио бе по-добрият отбор на терена и в 23-та минута Ачерби се пребори за топката след изпълнение на корнер и засече за 2:0.

След почивката лациалите продължиха да натиската съперника си, като по този начин новата схема на игра от този двубой даде резултат. В 67-та минута Лулич също се разписа и сложи край и на малкото интрига. В самия край на срещата Жоао Педро успя да реализира дузпа за Каляри, с което да оформи крайното 3:1.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички