Къде да гледаме двубоя Ювентус - Наполи?


Къде да гледаме двубоя Ювентус - Наполи?
Снимка: Getty Images/Guliver

2233 0

Ювентус и Наполи ще се изправят в първото голямо италианско дерби за новия сезон. Срещата от втория кръг на Серия А е от 21:45 в Торино.И двата отбора започнаха с победи новия сезон, като шампионите победиха Парма, а неаполитанците - Фиорентина.

Сериозен удар понесоха "бианконерите" преди двубоя. Капитанът на тима Джорджо Киелини е получил тежка травма на вчерашната тренировка на тима и ще трябва да бъде опериран. Това означава, че може да отстъства до 6 месеца. За Юве отново аут са ненужният Марко Пяца и новото попълнение Аарън Рамзи.

Мауруцио Сари ще пропусне двубоя заради пневмония и така няма да има възможността да изведе торинци срещу отбора, където направи име в треньорството. От своя страна, Карло Анчелоти може да използва всичките си налични футболисти, което е отлична новина за него. Двуоят ще мжое да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по Max Sport 3.

Повече подробности за състоянието на Киелини - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички