Къде да гледаме дербито Интер - Ювентус?


Къде да гледаме дербито Интер - Ювентус?
Снимка: Getty Images/Gulliver

1801 0

Тази вечер в 21:30 часа предстои да се изиграе най-голямото дерби в Серия А. Един срещу друг отново застават отборите на Интер и Ювентус в сблъсък от 34-ия кръг. Както винаги двубоят е с голям залог, а домакините продължават и битката си за място в топ 4 и участие в Шампионска лига догодина.

Интер в момента се намира на 3-ото място в таблицата с 61 точки, но зад тях цели три отбора, които само чакат миланския гранд да стъпи накриво. Ювентус от друга страна вече си гарантира спечелването на 8-ата поредна титла и сега ще играе само за чест до края на сезона. Дербито може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да гледате пряко в ефира на Max Sport 3.

Това ще бъде 235-ият официален мач между тези отбори. Предимството е на страната на Юве със 106 победи, 57 равенства и 71 загуби. В Интер нямат кадрови проблеми, като отборът ще бъде в оптимален състав довечера. Единствено Марсело Брозович бе под въпрос заради контузия, която лекуваше, но хърватинът е възстановен.

Междувременно пък се появи информация, че Кристиано Роналдо е избрал кой да наследи Алегри начело на Юве от следващия сезон - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички