Кристиано Роналдо промени плановете на Ювентус


Кристиано Роналдо промени плановете на Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

1803 0

От Ювентус са променили плановете си за лятното турне, а причината е голямата звезда на отбора Кристиано Роналдо. "Бианконерите" няма да са част от International Champions Cup, където един срещу друг се изправят едни от най-добрите отбори в Европа по време на подготовката им, информира The New York Times.

Организаторите на турнира обаче са решили да запазят Ювентус и звездата Кристиано Роналдо от турнето в Щатите, тъй като Кристиано е свързван с обвиненията за изнасилване на американката Катрин Майорга в Лас Вегас през 2009 година.

Италианският клуб има дългосрочен договор с Relevent Sports, която организира International Champions Cup. Говорител на клуба заяви пред изданието, че е нормално след няколко сезона в САЩ Ювентус да се насочи към Азия.

Както е известно, твърди се, че Майорга през 2010 година е подписала споразумение с футболиста да не разгласява случилото се, като за мълчанието си е получила 375 000 долара. Миналата година тя разказа подробности за случилото се и през септември делото срещу Роналдо бе възобновено.

А какъв изненадващ трансфер подготвят от Ювентус за лятото - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички