Кирил Десподов отказва да бъде пратен в Серия Б


Кирил Десподов отказва да бъде пратен в Серия Б
Снимка: принтскрийн

6781 0

Кирил Десподов е обявил пред ръководството на Каляри, че не желае да премине под наем в Кротоне и не иска да продължи кариерата си в Серия Б , информира calciocasteddu.it. Според изданието спортният директор на отбора Марчело Карли е трябвало да преотстъпи футболист номер едно на България за 2018-а година възможно най-скоро, но сега българинът е изявил желание да продължи да играе под ръководството на треньора Роландо Маран.

Медията информира, че всичко около отдаването под наем е договорено между двата отбора, но решението на Десподов спира осъществяването на трансфера. Двете страни са постигнали споразумение за 12-месечен наем без опция за откупуване.

Според изданието има малка вероятност футболистът да остане в Каляри през този сезон. Те информират, че единствената опция пред него е "изключително бързо да промени решението си, ако иска да докаже, че може да е част от бъдещето на Каляри занапред". А каква сума е получил българският ЦСКА за трансфера на Десподов прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички